Op deze pagina wordt regelmatig een bedrijf voorgesteld.
Nu: 
Brandhof Dier en Ruiter
Voor deze megastore springt hond en kind direct in de auto!
Wanneer een hond vol enthousiasme bij zijn baasje in de auto springt om boodschappen te gaan doen, dan is de kans groot dat een bezoek aan Megastore Brandhof Dier en Ruiter op het programma staat. Het geheim? “Honden zien een bezoek aan onze dierenspeciaalzaak als een uitje,” lacht eigenaar Kees Bos met twinkelende ogen.
“Alle dieren zijn in onze winkel welkom. Dat is niet overal het geval dus nemen hun baasjes hen vaak mee als ze voer of andere dierbenodigdheden gaan kopen. Zeker honden vinden dat leuk, ze weten dat ze bij ons wat lekkers krijgen.”
Een bezoek aan Brandhof Dier en Ruiter is voor iedereen de moeite waard. Met meer dan 1.500 m2 dierenplezier is het dé megastore voor hond, kat, paard en ruiter, knaagdier, vogel, aquarium, pluimvee, en (hobby)boerderijdieren. Doordat grootschalig wordt ingekocht, zijn alle artikelen concurrerend geprijsd. Gaat u nog op vakantie? Alles wat je ervoor moet regelen of meenemen vind je hier ook. 
Specialistische kennis over dierenvoeding en - gezondheid kenmerkt Brandhof Dier en Ruiter. De medewerkers hebben opleidingen gevolgd zodat klanten goed geadviseerd kunnen worden. Wil je voor je beestje het beste, laat je dan op dit adres voorlichten over de enorme keus aan voeding die je hier kunt vinden. De vriendelijke, enthousiaste medewerkers van Brandhof Dier en Ruiter helpen je goed op weg. En zeker wanneer dieren zoals honden, regelmatig meekomen, kunnen ze nog persoonlijker adviseren.

Ontspannen naar dierenkliniek
Op de begane grond van Brandhof Dier en Ruiter is ook Pets Health Dierenkliniek gevestigd. De combinatie van een dierenkliniek en een megastore werkt enorm goed. Veel dieren komen rustig en ontspannen de kliniek binnen, omdat ze een bezoek aan Brandhof Dier en Ruiter als iets positiefs ervaren. Dat heeft voordelen, want een dier dat ontspannen is bij een bezoek aan de dierenarts, ervaart een behandeling minder snel als vervelend. Bovendien geneest het sneller. Voor het baasje is het ook fijn. Niemand vind het plezierig om met een dier weg te gaan dat strak staat van de spanning.
Accessoires
Ook een keertje komen kijken? Bij Brandhof Dier en Ruiter vind je ook
alle overige benodigdheden voor je huisdier, veel keuze in tuinartikelen, cadeauartikelen en hengelsport. Neem gerust de kinderen mee. Er is altijd wel een aparte vogelspin, slang, papegaai of wat dan ook in huis om te bekijken. Ook kun je even snuffelen op de afdeling met buitengoed. Parkeren is gratis en voor de deur. Het terrein is groot, je hoeft niet al te benauwd te zijn dat kinderen of dieren de weg op schieten. Brandhof Dier en Ruiter, Kooiweg 4a, Veenendaal/Renswoude.
Tel. winkel:
0318 - 50 20 05 <tel:0318502005>
Tel. dierenarts:
0318 - 73 41 81 <tel:0318734181>.
www. brandhofdierenruiter.nl

Voor en door ondernemers
Ondernemersvereniging Renswoude